Uwaga! Zapraszam do działu O SOBIE! Nie biorę odpowiedzialności za szkody powstałe podczas programowania/kodowania/diagnostyki!!! Linkownia tylko dla aktywnych użytkowników!!!
Drodzy Użytkownicy, piszcie proszę na forum o swoich problemach, aby każdy mógł przeczytać! Pisanie na PW nie pomoże innym! Pod każdym postem jest fajny guzik THANKYOU - jeśli odpowiedz Ci pomogła, podziękuj!
Nie widzisz wszystkich działów? Nie jesteś Aktywnym Userem! Aktywnym Userem może się stać tylko osoba aktywna na forum, dzielącą się swoimi doświadczeniami! Brak Ci doświadczenia? Wspomóż forum a staniesz się Aktywnym Userem - http://bmw-diag.pl/donate.php

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czołem :)
21-02-2012, 13:46
Czołem :)
Witajcie! Smile

Jestem wielkim fanem BMW oraz szczęśliwym użytkownikiem dwóch Bawarek: E46 320d M47N Touring & E91 LCI 318d N47 Smile
Na forum trafiłem przez przypadek dzięki Koledze Mariusz1954, który to przesłał mi prywatną wiadomość na ogólnym forum dot. BMW [dzięki Mariusz!].
W kwestii kodowania/ programowania i diagnozowania jestem początkującym użytkownikiem. Mam nadzieję, że to forum będzie dla mnie pomocne Wink

Pozdrawiam
      Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
21-02-2012, 14:36
RE: Czołem :)
Witam
Odpowiedz cytując ten post
21-02-2012, 14:55
RE: Czołem :)
Tylko aby Was te czoła nie rozbolały Smile