Uwaga! Zapraszam do działu O SOBIE! Nie biorę odpowiedzialności za szkody powstałe podczas programowania/kodowania/diagnostyki!!! Linkownia tylko dla aktywnych użytkowników!!!
Drodzy Użytkownicy, piszcie proszę na forum o swoich problemach, aby każdy mógł przeczytać! Pisanie na PW nie pomoże innym! Pod każdym postem jest fajny guzik THANKYOU - jeśli odpowiedz Ci pomogła, podziękuj!
Nie widzisz wszystkich działów? Nie jesteś Aktywnym Userem! Aktywnym Userem może się stać tylko osoba aktywna na forum, dzielącą się swoimi doświadczeniami! Brak Ci doświadczenia? Wspomóż forum a staniesz się Aktywnym Userem - http://bmw-diag.pl/donate.php

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 22 Głosów - 3.32 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zabawa forumowa - skojarzenia
29-10-2010, 11:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2010 11:38 przez rysiu.)
Zabawa forumowa - skojarzenia
Zapraszam wszystkich do znanej i lubianej na innych forach ,zabawy w skojarzenia.Polega ona na tym , że ja podaję jakieś hasło , a osoba odpowiadająca podaje swoje , ale takie , które kojarzy się jej z tym podanym przeze mnie .
Zaczynam :

Samochód

samochód
      Znajdź wszystkie posty użytkownika
30-10-2010, 11:15
RE: Zabawa forumowa - skojarzenia
(29-10-2010 11:38)rysiu napisał(a):

Zapraszam wszystkich do znanej i lubianej na innych forach ,zabawy w skojarzenia.Polega ona na tym , że ja podaję jakieś hasło , a osoba odpowiadająca podaje swoje , ale takie , które kojarzy się jej z tym podanym przeze mnie .
Zaczynam :

Samochód

Znanej może i tak ale ona jest nie tyle lubiana co służy do nabijania postów nic więcej...
Żeby nie było do końca OT: "koło"
      Znajdź wszystkie posty użytkownika
30-10-2010, 11:53
RE: Zabawa forumowa - skojarzenia
I właśnie dlatego blokuje temat. nie trzeba niepotrzebnie nabijać traffic serwera. Skupmy się na tematyce tego forum!!!

Pozdr.

Bmw7er
      Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Wróć do góryWróć do forów